Aromatouch massage

AromaTouch Technique

  

Wat is een AromaTouch massage eigenlijk?
En waarom zou je het jezelf gunnen?

 ❤❤❤
De massage is uniek.
En bijzonder aangenaam. De zachte, ritmische aanrakingen werken in harmonie met het aroma van de hoogste kwaliteit essentiële oliën. 
Heerlijk genieten en volledig ontspannen in drie kwartier.

45 minuten kost € 35,-

hand massage

Hand Touch 

Even tussendoor?
❤❤❤
Wordt helemaal rustig en ontspannen bij een heerlijke hand massage met etherische oliën. De zachte aanraking en de werking van de AromaTouch oliën hebben een gunstig effect en voelt heerlijk aan.
Speciaal op jou gericht kiezen we een olie die hierbij gebruikt wordt.

20 minuten kost € 15,-

aromatouch massage

Een beleving

De AromaTouch Technique is een simpele, maar toch krachtige manier om elk individu essentiële oliën te laten beleven.
❤❤❤
Of het nu een handdruk is of een knuffel, elk fysiek contact heeft een verschillende betekenis. Zelfs als je essentiële oliën deelt, is er een verschil tussen de olie op iemands onderarm wrijven en écht de tijd voor iemand nemen middels de AromaTouch Technique. 


Ook voor kinderen

De AromaTouch  massage is ontworpen voor alle leeftijden! 

 Dus ook kinderen kunnen profiteren van een heerlijke ontspannende massage. Het heeft dezelfde werking op kinderen als op volwassenen. 

 De 8 fijne oliën - in samenwerking met de zachte aanraking - kunnen een doelgerichte ondersteuning geven daar waar het nodig is. 

 Dezelfde olie wordt gebruikt, maar in mindere hoeveelheid en verdund i.v.m. de grootte van het lichaam. 

 Het is fijn dat jij als ouder gewoon in de ruimte erbij zit, waardoor jij ook de aroma’s tot je gaat nemen!

 


EquineOilTouch 

De EquineOilTouch is een krachtige en eenvoudige manier om paarden de gunstige eigenschappen van essentiële oliën te laten ervaren. 
Negatieve verstoringen kunnen de natuurlijke balans van je paard beïnvloeden, zelfs wanneer dit niet direct tot ziekte leidt, kan ervoor zorgen dat het lichaam van je paard op een lager pitje gaat functioneren. 
De EquineOilTouch techniek geeft vooral ontspanning en kan de algehele gezondheid van je paard positief beïnvloeden. 
De EquineOilTouch is nooit een vervanging voor een bezoek aan de dierenarts maar kan wel aanvullend en ondersteunend zijn. 

60 minuten kost € 45,- 

Hot Stones

Waarom hot stones?
Het therapeutische effect van warme stenen is wereldwijd al duizenden jaren bekend. De warmte van de stenen dringt diep door in weefsel, spieren, botten en gewrichten. Het werkt ontspannend; opgehoopte afvalstoffen worden losgemaakt en je lichaam ontspant.

Een Hot Stones massage wordt gegeven met door de natuur mooi afgeronde lavastenen. Ze hebben een temperatuur van ergens tussen de 45 en 50 graden. Door de warmte van de stenen werkt een hotstones massage vaak dieper door dan een gewone massage.

60 minuten kost € 45,-

 

Cadeaubon

Even geen inspiratie voor een cadeau?
Geef een AromaTouch cadeaubon voor een heerlijke ontspannen massage. 
Mooi ingepakt en bezorgd.

aromatouch massage

Het doel van de AromaTouch Technique

doTERRA betekent letterlijk ‘gift van de aarde’
- dat is wat het is -
een cadeautje


De AromaTouch Technique gaat over verbinding met een andere persoon op emotioneel vlak. De verbindingen die worden gevormd door middel van deze techniek vormen gevoelens van vertrouwen en helpen de ontvanger te ontspannen.
Echt een unieke ervaring die van alles losmaakt.


Voor iedereen....


olieën

Een krachtig Aroma

❤❤❤

Elke essentiële olie in de AromaTouch Technique is geselecteerd om z'n individuele aromatische eigenschappen én om de krachtige, gecombineerde aromatische eigenschappen.

 De AromaTouch Technique is mild en kan worden aangepast voor de jonge of gevoelige huid, zodat iedereen hiervan kan profiteren zonder ongerust te zijn over een te veel voor het lichaam.

* Dit product is niet bedoeld om te diagnosticeren, behandelen, genezen of welke ziekte dan ook te voorkomen. Bij ziekte dien je altijd een arts te consulteren.